Monday 23 January 2012



Lenka Procházková žaluje Nečasovu vládu

Absurditám exekucí bude konec, vláda chystá další změny zákonů

nevím čím to je, ale mám pocit, že se o nás tahle vláda čím dál víc a "líp" stará. jen je mi divný proč...

- je 10:15 a na čt24 běží brífing ČSÚ, kde soudružka Eva Vojtová, vedoucí sčítání, prezentuje další 'předběžné' výsledky. všechna čísla co přeblebtává se bůhvízjakého důvodu týkají prahy. bože to jsou plky
zlatý hřeb: slovo dostala soudružka Jana Podhorská, a od ní v jeden moment zaznívá cirka toto: "velmi žádané jsou výsledky o dojíždění za prací, ty budou součástí definitivních výsledků sčítání a je v plánu že budou k dispozici ve druhém čtvrtletí r.2013"
no to si snad dělají prdel ?!?

Dobří lidé zastavili tíseň v azylovém domově pro matky s dětmi v Brně

Petr Mach: Církevní restituce - kritika zprava

- magazínu junge fronte se povedlo trefit do černého s obálkou, na níž je
v rámečku Okamura a pod tím titulek 'novodobý Švejk'. co už se jim moc nevyvedlo, byl článek moniky mudranicové o nevěře (mužů) nazvaný 'život s proutníkem'. víte, zvykl jsem si že magazín junge fronte přináší dobré články do společenských témat, ale tohle zas nebyl ten případ.

Za šest týdnů spadne klec nad penzijními fondy
Nikde se o tom příliš nemluví, i když se to týká víc než čtyř a půl milionu občanů České republiky. Spoustě lidí tak možná unikne důležitá informace: na změnu fondu v rámci penzijního připojištění máte čas pouze do konce února!
můj comment: líbí se mi, když noviny typu Týden napíší: "Nikde se o tom příliš nemluví.." - jakoby tady někdo nepochopil co má na práci

Mašín: Palach byl labilní a v depresi, oslavovat by se měli jiní
Škoda Auto mění strategii, vstupuje mezi dovozce

No comments:

Post a Comment