Friday 13 November 2020

- Duo Kroupa - Dolejší vydali článek, že Babiš v lednu padne a novým premiérem
bude Beneš z ČEZu nebo zas Mandela Rusnok. tak já jim to označil za "poplašnou zprávu" a hlavně teda zas za způsob, jakou formou je to napsáno. konkrétně je to těžce spekulativní text, který se snaží tvářit investigativně. přitom by se to dalo napsat úplně civilně, a popsat to jako scénář na který se dá s nějakou pravděpodobností vsadit. ta místní žurnalistika má pořád dost velké rezervy, kam se člověk podívá. meh.

- jinak novináři si teda vyjímečně připsali i plus body dneska, protože se sborově postavili v otevřeném dopise za kolegy z Deníku Referendum, na které nadával Babiš včera při interpelacích ve sněmovně.

atd. těch jednotlivostí se děje dost, schvalování rozpočtu na 2021, snížení sazby daně z příjmu na 15 a 23%, obnovené trestní stíhání 2 pečovatelek ze Slunečnice, Blatný požaduje nouzový stav prodloužit o měsíc a na tabulce opatření podle počtu nákaz, které začli neškodně říkat PES se opravdu objevil pes, a s většími restrikcemi je zobrazen víc agresivně, co si ty hovada na ministerstvech myslí, že budou na lidi ukazovat vzteklý psy, byl jsem tím upřímě zděšen a znechucen.
soud taky zrušil (podmínečně s odkladem) povinnost roušek, ale jen z důvodu že to nebylo dostatečně odůvodněno.

No comments:

Post a Comment